Skal du udvide din viden om steril prøveudtagning?
Prøveudtagningskursus marts
Du tilmelder dig ved at sende en email til os på fagerberg@fagerberg.dk og oplyse dit navn og firmanavn.
Uanset om du arbejder i bryggeri-, fødevare-, farma-, mejeri-, eller biotekindustrien, er det afgørende at kontrollere fermenteringsprocesser regelmæssigt for at undgå kontaminering med uønskede mikroorganismer. Dette kræver, at prøverne, der ekstraheres til testning, er præcist repræsentative for indholdet i gæringstanken og ikke er blevet inficeret under prøveudtagningsproceduren. Derfor skal prøveudtagningsprocessen udføres under sterile forhold.
Det er også vigtigt at undgå fejl i jeres rengøringsvalideringsprøver af anlægget før hver batch, I skal idriftsætte. En fejl i prøven kan forsinke drift og kræve en ny rengøring af anlægget, hvilket understreger betydningen af at udtage prøven korrekt første gang.
På kurset vil du lære, hvordan du undgår de fem typiske faldgruber, der eksisterer i forbindelse med sådanne kritiske prøveudtagningsanvendelser, og du får samtidig rig lejlighed til at stille spørgsmål, hvor vi kan se på dine potentielle udfordringer.
Prisen er 1.550 kr. pr. person og tilmelding er bindende.
Kurset vil ikke være en produktgennemgang, men en teknisk workshop, der vil give dig gode indsigter i:
- Hvad er en prøve?
- Hvordan vælger vi den rigtige prøveudtagningsventil?
- Hvordan sikrer vi korrekt montering af prøveudtagningsventilen?
- Hvad er rigtig og forkert rengøring?
- Hvilken udtagningsmetode vælger vi?
- Hvordan håndterer vi prøven efterfølgende?
Der vil være morgenbrød, kaffepause om formiddagen og frokost kl. 12.00.
Desuden frisk frugt om eftermiddagen.
Vi glæder os til at tage dig med på en tur ind i prøveudtagningens univers!
Foredragsholder
|
|
Tid
mar 25, 09:00
|