Få et tilbud
Krohne Inor Hygiejniske kompakte temperaturfølere
Optitemp temperaturfølere fra Krohne til føde- og drikkevareindustrien bruges til at måle temperaturen på gasser, væsker, damp og faststoffer i industrielle og hygiejniske applikationer - og er særligt velegnede til måling på væsker med lav viskositet, vand og kemikalier med lav korrosivitet, mættet damp og overophedet damp.
Mange processer som f.eks. pasteurisering eller mæskeprocessen er temperaturkontrollerede.
Alle hygiejniske temperatursensorer har et robust design, er fremstillet af certificerede materialer, er testet gennem hele produktionsprocessen og har gennemgået slutinspektion som garanterer en altid høj kvalitet.
Serien af kompakte temperaturfølere består TRA-C10, TRA-C61, TRA-C65, TRA-H61 og TRA-H65
Optitemp TRA-C10 er en kompakt modstandssensor (RTD) med valgfri integreret transmitter til applikationer med begrænset plads. Sensoren er specielt designet til applikationer med hygiejniske krav, f.eks. i fødevare- og drikkevareindustrien. Den er bedst egnet til at måle temperaturen på gasser, væsker og dampe fra -50…+150°C.
Optitemp TRA-C61 er en kompakt modstandssensor (RTD) med valgfri integreret transmitter til hygiejnisk brug på begrænset plads. Temperatursensoren er specielt designet til fødevare- og drikkevareapplikationer. Dette omfatter temperaturmåling af drikkevarer, mejeriprodukter eller pastaagtige fødevarer. Den har G½" gevind til hygiejniske adaptere, hvilket giver valgfrihed omkring procesforbindelserne. Den kompakte RTD-sensor fås med VARIVENT®, DIN 11851, SMS 1145 samt forskellige indsvejsningsmuffer.
Optitemp TRA-C65 er en kompakt modstandssensor (RTD) med valgfri integreret temperaturtransmitter til hygiejnisk brug på begrænset plads. Temperatursensoren med fastsvejst clamp-forbindelse er specielt designet til applikationer i fødevare- og drikkevareindustrien. Dette omfatter temperaturmåling af drikkevarer, mejeriprodukter eller pastaagtige fødevarer.
Optitemp TRA-H61 er en RTD-sensor med reduceret spids til hygiejniske applikationer i fødevare- og drikkevareindustrien. Den hygiejniske temperatursensor med tilslutningshoved i rustfrit stål og hurtigt reagerende sensorspids er særligt velegnet til temperaturmåling af drikkevarer, mejeriprodukter eller pastaagtige fødevarer.
Optitemp TRA-H65 er en RTD-sensorsamling med reduceret spids og fastsvejst clamp-forbindelse til applikationer i fødevare- og drikkevareindustrien. Den hygiejniske temperatursensor med tilslutningshoved i rustfrit stål og hurtigt reagerende sensorspids er særligt velegnet til temperaturmåling af drikkevarer, mejeriprodukter eller pastaagtige fødevarer.
Alle temperaturfølerne er udført i rustfrit stål (1.4404/316L), har en overfladeruhed på Ra≤0,8 μm - og overholder EC2004/1935 reglerne, har stor pålidelighed på lang sigt og fremragende målestabilitet.
Få hjælp her - kontakt mig

Jacob Nanda-Jensen
jje@fagerberg.dk | |
Tlf | +45 43290221 |
Størrelse DIN
1", 1½", 2" - DN25, DN40, DN50
Trykklasse DIN
40 barg
Tilslutning
G½" hygiejnisk gevind, Tri-Clamp, ISO2852, DIN 32676
Materiale
Hus: Rustfrit Stål; Medieberørte dele: Rustfrit Stål; Procesforbindelse: Rustfrit Stål
Materialetætning
PEEK
Forsyning
7,5-32VDC (kun nødvendigt når der benyttes 4..20mA transmitter)
Signal input/output
4...20 mA, RTD (PT100)
Montage
Hygiejniske tilslutninger + hygiejnisk adapter
IP klasse
IP66/67, IP69